fbpx


bedankt voor je reactie en begrip

Bedankt voor je reactie en begrip.

We sturen je op 15 juni een mail met het vervolg.

Gelukkig hebben we op vele andere plekken wel een vergunning gekregen. Je kunt daarom terecht op verschillende bijzondere plekken. Zo openen we deze zomer op Fort Rijnauwen (op fietsafstand van Fort Ruigenhoek), Muiderslot en Fort Giessen. Heel graag zien we je binnenkort alsnog op een van de andere edities.


stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.