fbpx

Geniet met het hele gezin op een prachtig fort

Fort Giessen Gezinsmiddag

Geniet met het hele gezin op een prachtig fort


9 juli - 17 juli

Met een picknickmand vol lekkers uit de omgeving op pad op het fort! Tijdens onze gezinsmiddagen geniet het hele gezin van een avontuurlijke en heerlijk gevulde picknickmand. Maak je eigen kruidenboter, ontdek het fort en ga op pad met een metaaldetector!


Bestel tickets

Avontuur op het fort!

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.