Dineren langs UNESCO werelderfgoed!

Fort Ruigenhoek

De laatste SterkWater van 2021


Van 13 - 24 okt

Het is bijna zover! Vanaf 13 oktober is dit prachtige fort onze thuisbasis. Het menu is natuurlijk nog geheim, maar we gaan zeker een feestje v(l)ieren. Met wie kom jij? Ervaar de Nieuwe Hollandse Waterlinie en ontdek meer over de Kringenwet, water & vuur, en de prachtige flora en fauna rondom het fort in onze laatste editie van 2021! We zijn maar twee weken op Fort Ruigenhoek te vinden en de kaarten zijn al voor 75% uitverkocht, dus wacht niet te lang en reserveer jouw plek aan tafel.


Ruigenhoek najaar 2021
Een impressie van de sfeer

Data & Tickets

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Fort Ruigenhoek.
Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.
Fantastische locatie
Een echte avond uit op Fort Ruigenhoek. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit bijzondere UNESCO werelderfgoed!
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

Informatie

Waar vind ik praktische informatie zoals starttijd & parkeren?

Informatie over starttijd, parkeren en dergelijke vind je in een e-mail maximaal 10 dagen voor aanvang van de door jouw gekozen dag. Niet gekregen maar wel een bevestiging van jouw bestelling? Bekijk de praktische informatie hier.

 

 

 

Wat kan ik verwachten van deze editie?

We ontvangen je graag aan de poort van Fort Ruigenhoek. Daarna wandel je op eigen gelegenheid over het fort. Onderweg ontdek je de verhalen van het fort en bezoek je mooie uitzichtpunten. Na een mooie wandeling van ongeveer 30 minuten ontvangen we je in het fort, waar het diner zal starten. We nemen je mee in 5 gangen, geïnspireerd op een van de vaste bewoners van het fort: de vlier. Bij iedere gang serveren we een passende wijn of een heerlijk alcoholvrij drankje. Tot op het fort!

Hoe gaan jullie om met corona?

We zijn verplicht om bij aanvang te controleren op een coronapas. Daarnaast vragen we je om, als je 24u voor de avond klachten hebt, contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een veilige en fijne avond op het fort!

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.