Dineren langs UNESCO werelderfgoed!

Fort Ruigenhoek

Op de grens tussen Utrecht en Groenekan..


Vanaf 13 oktober (herfstvakantie)

Op de grens tussen Utrecht en Groenekan ligt dit prachtige fort. Eens een belangrijke schakel in de Stelling van Utrecht. Nu een onbewoond eiland met oude, monumentale bomen, dicht struikgewas en sluiproutes. En straks het klimaatfort van Nederland.. In de herfstvakantie van 2021 keren  we terug naar dit bijzondere fort, waar de tijd heeft stilgestaan en waar de natuur het fort heeft opgenomen in de omgeving. Geniet met ons tijdens een heerlijk diner van de verhalen van Fort Ruigenhoek!


Bekijk data en tickets
Een impressie van de sfeer

Data & Tickets

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Fort Ruigenhoek.
Volledig drankarrangement
We hebben heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.
Fantastische locatie
Een echte avond uit op Fort Ruigenhoek. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit bijzondere UNESCO werelderfgoed!
Live muziek
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.