fbpx

Ontdek en geniet op Slot Zuylen

Slot Zuylen

Deze editie is inmiddels afgelopen. Bezoek ons op Fort Rijnauwen!Vanaf 11 september vind je ons op Fort Rijnauwen. Vanachter het - normaliter - gesloten hekwerk zie je een klein stukje van dit geheimzinnige fort liggen. Met bijna 32 hectare aan prachtig natuurgebied is Rijnauwen weliswaar een populair wandelgebied, maar het fort is voor de meesten een nog onbezochte parel. Fort Rijnauwen is namelijk niet zomaar te betreden. Speciaal voor ons opent zij slechts enkele weken haar deuren. Nieuwsgierig geworden?


Ontdek Fort Rijnauwen!

Weten hoe onze editie op Slot Zuylen er aan toeging?

Met een prachtige kasteeltuin en bijzonder goed bewaard gebleven interieur ontdek je op Slot Zuylen meer dan 750 jaar geschiedenis. Geniet van een heerlijk zomers diner in de kasteeltuin. We nemen je mee in de bijzondere verhalen van het kasteel. Zoals het rampjaar 1672, toen de Republiek door Fransen, Engelsen en Duitsers onder de voet gelopen dreigde te worden. Vlak voorbij Slot Zuylen, aan de Hollandse waterlinie, wist de Prins van Oranje de vijand ter nauwer nood te stoppen. Ontdek het hele verhaal tijdens een heerlijke avond uit op Slot Zuylen.

Een impressie van de sfeer..

 

Bezoek ons op Fort Rijnauwen

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner
Bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Slot Zuylen.
Volledig drankarrangement
Inbegrepen zit een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu. Natuurlijk hebben we eventueel ook een biertje als je daar zin in hebt.
Fantastische locatie
Een echte avond uit op Slot Zuylen. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit bijzondere erfgoed!
Live muziek & beleving
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek.

Hoe ziet dat eruit?

Meer informatie

Wat kan ik verwachten van de avond?

*deze editie is voorbij! Misschien is Fort Rijnauwen iets voor jou?*

We ontvangen je rond 18u00 met een heerlijk welkomstdrankje, waarna je langs het kasteel kan struinen. Om je heen vind je prachtige natuur en bijzondere geschiedenis. Met behulp van onze podcasts en creatieve belevingen leer je de verhalen van deze bijzondere plek beter kennen. Na een heerlijke avondwandeling neem je plaats aan tafel in de kasteeltuin. Daar geniet van je van een heerlijk diner, waarbij elk gerecht geïnspireerd is op de verhalen van Slot Zuylen en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Met het bijpassende drankarrangement proef je heerlijke wijnen en voor de liefhebber is er bij elk gerecht een bijpassende alcoholvrije mocktail. Aan het einde van de avond wandel je langs het verlicht slot naar huis. Een heerlijke avond uit!

Wat is SterkWater?

SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. Op allerlei locaties langs de linie slaan we kampement op. Speciaal voor pop-up restaurant SterkWater worden deze plekken geopend. We dekken de tafels en laten je deze schitterende plekken beleven. Op forten, kastelen, tussen bijzondere bouwwerken en omringd door prachtige flora en fauna, ervaar je de linie optimaal. Elke locatie vertelt een eigen verhaal, uit het verleden, heden en de toekomst. Proef de speciale gerechten die een link hebben met het verdedigingswerk en beleef de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op een bijzondere manier. Je kent SterkWater misschien ook wel van haar zusje De Maaltuin.

Spaar ze allemaal!

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.