Bijzondere locaties in 2022

SterkWater in 2022

Reis met ons mee langs de Hollandse WaterliniesIn 2022 keren we terug op allerlei prachtige locaties als Fort Giessen, Fort Ruigenhoek, Slot Zuylen, Muiderslot, Fort Rijnauwen. Daarnaast zijn we in gesprek met een aantal nieuwe en oude locaties. Vanaf het voorjaar hopen we je weer te mogen ontvangen! Op de hoogte blijven van wanneer locaties aangekondigd worden en kaartverkoop start? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief of like onze social media. Kan je niet wachten tot het voorjaar? Bekijk dan ons zusje De Maaltuin eens. Die is ook dit najaar nog open op prachtige locaties. Óf koop alvast een cadeaubon en verras een vriend, collega of geliefde!


Cadeaubon SterkWater

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.