fbpx

Van Giessen naar Rotterdam?

Wist je dat...

..we deze zomer op twee plekken in Rotterdam te vinden zijn?
Zo kun je van het avontuurlijke fort Giessen, naar de prachtige Botanische tuinen van Rotterdam of het machtige Maritiem Museum!
Kom dineren in heerlijke sferen, want Rotterdam is vlakbij en deze fantastische edities wil je niet missen! We nodigen jou óf je vrienden & collega’s van harte uit.
Bekijk de botanische tuinen van Rotterdam
De aankomende edities van SterkWater

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.