fbpx


algemene voorwaarden

Wij zijn 

reizende pop-up restaurants De Maaltuin en Sterk Water.

 

We creëren 

belevingen op bijzondere locaties.

 

Jij hebt

een ticket op naam gekocht voor een van onze diners.

 

Wat krijg ik met mijn ticket?
1 ticket geeft 1 persoon recht op: 

  • Een beleving op een bijzondere locatie;
  • Een verrassingsdiner;
  • Een drankarrangement, tafelwater, koffie en thee.

Onze locaties zijn vaak historisch erfgoed. Dat maakt ze bijzonder, maar de locaties zijn ook oud en kwetsbaar. Wees daarom voorzichtig als je deze locaties betreedt. 

Allergieën en dieetwensen kan je bij het maken van de reservering doorgeven, of uiterlijk 3 dagen voor de gekozen datum op hallo@demaaltuin.nl of hallo@sterkwater.nl. Omdat we de gerechten op locatie bereiden kunnen we helaas niet uitsluiten dat sommige gerechten sporen van allergenen bevatten.

Wat als ik toch niet kan?

Je kunt je ticket niet annuleren, wij vergoeden de ticketprijs dus niet. De tickets zijn niet-naamgebonden. Mocht je door onvoorziene omstandigheden helaas toch niet kunnen op de door jou gekozen datum, dan kun je iemand anders in jouw plaats laten gaan.

Wat als het niet door kan gaan?
We zorgen op elke locatie voor beschutting, zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. 

Maar als het zó slecht weer is of er op andere manier sprake is van overmacht (bijv. brand- of overheidsmaatregelen vanwege een pandemie) waardoor het diner niet door kan gaan, dan verplaatsen we het naar een andere datum en/of locatie. Dat laten we je uiterlijk om 16:00 op de dag van het diner weten. Kan je niet op de nieuwe datum? Neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Er worden beeldopnames gemaakt
Tijdens een evenement kunnen we beeld- en/of geluidsopnamen makenDeze opnamen kunnen later openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder dat hiervoor een vergoeding verschuldigd is. 


stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

SterkWater is uitverkocht!

Alle SterkWater edities voor het voorjaar zijn volledig uitverkocht. Bezoek deze zomer De Maaltuin!

De lente edities van SterkWater zijn volledig uitverkocht! Net te laat met kaartjes kopen? Ons zusje De Maaltuin is de hele zomer nog op fantastische erfgoed locaties te vinden. Reserveer nu je plekje! Wij werken ondertussen hard door aan nieuwe SterkWater edities, die je binnenkort hier kunt vinden. Houdt onze socials en nieuwsbrief in de gaten!