fbpx


Samenwerken

SterkWater reist langs forten, kastelen en bijzondere plekken van de Nederlandse waterlinies. Verborgen parels die het verdienen om gezien te worden. Hun verhalen verteld. We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties. Ook lokale partners zoals leveranciers, hotels en makers rondom die locaties betrekken we graag. Denk je dat we bij elkaar passen? Stuur dan een mail naar hallo@sterkwater.nl. We kijken er naar uit met je samen te werken!


stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.