fbpx

Ervaar SterkWater

met een groot gezelschap

Bedrijfsuitje bij SterkWater

Beleef een unieke avond uit met jouw organisatie. Wij openen graag onze deuren voor grote groepen, bedrijfsuitjes of zakelijke events.

Fantastische locaties
SterkWater reist langs forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, echte verborgen parels die het verdienen om gezien en beleefd te worden.

Geniet met je collega’s
Samen met je collega’s geniet je van een culinaire avond, waarbij je de geschiedenis, geheimen en onvertelde verhalen van prachtige Nederlandse forten ontdekt.

Neem contact met ons op

Proef de sfeer

Wat is er mogelijk?

We denken graag met je mee! Je kunt in ieder geval rekenen op de volgende mogelijkheden:

  • Groepen van 10-40 personen
    Sluit je aan bij één van onze edities. Samen met de andere gasten ontdek je de locatie, haar verhalen en geniet je van een heerlijk diner.
  • Groepen van 80-300 personen
    Voor grote groepen organiseren wij een eigen avond. Jullie zijn onze enige gasten op deze avond of dag, en samen genieten jullie van een bijzonder diner op één van onze locaties.
  • Een avond op maat
    SterkWater ervaren buiten onze edities om? Geen probleem! Voor groepen is het ook mogelijk om een geheel eigen avond te boeken op één van onze betoverende locaties.

Wij denken met je mee en kijken samen met jou naar de mogelijkheden van het organiseren van je bedrijfsuitje bij SterkWater. Je kunt contact met ons opnemen via hallo@demaaltuin.nl. Samen bespreken we de gewenste locatie, de voorkeuren voor een menu en de grootte van de groep.

Een impressie

Neem contact met ons op

Wat je van ons mag verwachten

Ontdek een bijzondere locatie
Ga op pad in, op en rond één van onze unieke locaties en laat je onderdompelen in geheimen, herinneringen en verhalen die verbonden zijn aan deze plekken.
Live muziek & beleving
We hebben iedere avond geweldige muzikanten die de avond begeleiden met sfeervolle muziek. Daarnaast nemen we je op creatieve wijze mee in de geschiedenis van deze bijzondere plek.
5-gangen diner
Onze gerechten zijn met liefde bereid en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van de locatie óf van jouw organisatie.
Fantastisch drankarrangement
Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor een heerlijk wijn- of mocktailarrangement, passend bij het menu.

Veelgestelde vragen

Hoe groot mag onze groep zijn?

Dit verschilt per locatie en kan alles vanaf 10 tot 500 personen zijn. In overleg is veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op!

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen en allergieën?

Jazeker! Het menu blijft altijd geheim, maar bij het bestellen kun je direct aangeven welke allergieën of dieetwensen we rekening mee moeten houden. Zo wordt het voor iedereen een heerlijke avond! Je vindt hier een overzicht van alle allergieën en dieetwensen waar we sowieso rekening mee kunnen houden.

Wat zijn de kosten van een groepsuitje bij SterkWater?

Dit hangt volledig af van je wensen. In sommige gevallen speelt bijvoorbeeld de huur van een locatie ook mee. Een zakelijke boeking kan al vanaf 77 euro exclusief BTW per persoon.

Is er ruimte voor eigen inbreng in het programma, bijvoorbeeld een speech?

Op boekingen waar je de avond voor jezelf hebt (zonder reguliere gasten) is het zeker mogelijk om zelf gedeeltelijk invulling te geven aan het programma. Een speech, praatje of iets anders kunnen we zonder probleem opnemen in de planning. Geef het van te voren wel even aan, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er genoeg ruimte overblijft voor andere onderdelen van de avond.

Hoe lang duurt een avond bij SterkWater?

Een reguliere avond duurt ongeveer van 18:00 – 22:30. In overleg kunnen we samen een alternatieve planning maken. We kijken dan naar jullie verwachtingen van de avond en stemmen praktische zaken zoals vervoer of reistijd af.

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

UITVERKOCHT

Alle SterkWater edities zijn volledig uitverkocht. Bezoek deze zomer De Maaltuin!

Trek in een bijzonder uitje? Ons zusje De Maaltuin reist langs prachtige erfgoed locaties.

Reserveer nu je plekje!