Bestel tickets

Fort Abcoude

Wissen
Artikelnummer: 100 Categorie:

59.95

welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee en een avond vol muziek en beleving


SterkWater keert terug naar fort Abcoude! Na een spannende voorjaarseditie keert SterkWater terug voor een warme herfsteditie met nieuwe verhalen.

Fort bij Abcoude is het oudste fort (1885) van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie van de stad Amsterdam. Helemaal gebouwd uit bakstenen, de laatste in zijn soort. Niet alleen het fort zelf is bijzonder, ook de flora en fauna rond het monument is prachtig. Zo vind je er regelmatig vleermuizen, ijsvogels en andere bijzonderheden. Kom de verhalen van dit fort ervaren, dat speciaal voor SterkWater wordt geopend. We dineren met maximaal 20 personen per ruimte en de tafels staan op veilige afstand in het oude kruitmagazijn, naast de slaapvertrekken van de soldaten. In een spannend diner beleef je de geschiedenis en toekomst van het fort.

Door de lockdown is deze editie verschoven. Zodra we nieuwe data kunnen aankondigen hoor je het op onze facebook, instagram en website. Voucherhouders krijgen als eerste bericht! Zien we je binnenkort op dit raadselachtige fort?

Infomail met alle details