fbpx

Cadeaubon

Wat geef jij cadeau?Verras je lief, vrienden of collega's met een fantastisch cadeau. Je ontvangt een mooi opgemaakte houten cadeaubon. Degene die je verrast geniet zoals je van ons gewend bent van een heerlijke avond. Van het bijzondere 5-gangen menu tot muziek en beleving, aan alles is gedacht. SterkWater strijkt in alle seizoenen neer op bijzondere locaties langs de Hollandse Waterlinies. De cadeaubon kun je kosteloos omzetten in tickets voor al onze edities en is één jaar geldig. We versturen de cadeaubonnen iedere maandag en donderdag.


Cadeaubon SterkWater
Een impressie van de sfeer..

Koop een cadeaubon

Wat kan ik verwachten?

Houten cadeaubon
Je krijgt een prachtige houten cadeaubon thuisgestuurd
Heerlijke avond uit
Met de cadeaubon boek je een heerlijke avond uit op een bijzondere locatie in Nederland
Heerlijk menu & drankarrangement
Voor elke editie ontwerpen we een speciaal menu én drankarrangement, geïnspireerd door de verhalen van de locatie.
Muziek, verhalen & Beleving
Leer de Nieuwe Hollandse Waterlinie op unieke manier kennen. We nemen je mee in de verhalen van deze bijzondere geschiedenis.

Praktische informatie

Wanneer kan ik de cadeaubon verwachten?

Wij versturen de cadeaubonnen iedere maandag en donderdag via PostNL.

Hoe ziet de cadeaubon eruit?

We hebben een speciaal ontworpen cadeaubon laten maken, dat gedrukt wordt op flinterdun hout. Je ontvangt deze met een mooie rode envelop erbij. Zo begint de beleving al bij het geven van de cadeaubon!

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.