fbpx

Datum

30 maart - 30 april

Deel deze editie

De lente editie van SterkWater op het muiderslot is voorbij! Bezoek ons vanaf 31 augustus op Fort bij Abcoude, de laatste editie van SterkWater in 2023!

Impressie van de sfeer

Waar ga ik van genieten?

5-gangen diner

Een bijzonder en heerlijk 5-gangen diner: bereid met liefde en geïnspireerd op de verhalen van het Muiderslot.

Volledig drankarrangement

We hebben heerlijke wijnen en mocktails geselecteerd bij het menu. Geniet van een arrangement dat bij jou past.

Fantastische locatie

Een echte avond uit op het prachtige Muiderslot. Wandel met ons mee en ontdek de verhalen van dit adembenemende kasteel.

Muziek & beleving

We hebben iedere avond geweldige muzikanten, die met veel plezier de avond begeleiden met gezellige en sfeervolle muziek.

Proef de sfeer

"Het eten was fantastisch, de wijnen heerlijk en het personeel professioneel en attent - kortom: wij hebben een heerlijke avond gehad!"

Informatie

Deze editie is uitverkocht! Wat nu?

Ai, helaas, net te laat voor de laatste kaartjes! SterkWater is altijd slechts een paar weken op locatie, dus je moet er snel bij zijn! Maar niet getreurd, misschien kun je nog een kaartje bemachtigen voor het prachtige Fort bij Spijkerboor! Je kunt ook eens kijken bij ons zusje De Maaltuin. De Maaltuin is komende zomer op het Muiderslot te vinden! En ook op Slot Zuylen! Zien we je daar?

Wat kan ik verwachten van deze avond?

Een paar hoogtepunten:

  • Dineren in de eeuwenoude ridderzaal, onder gouden kroonluchters en prachtige schilderijen.
  • Genieten van een avondvullend programma vol beleving
  • Een vijfgangen diner met fantastische bijpassende wijnen en/of mocktails
  • Live muziek in passende stijl

Ga met ons mee en ontdek de geschiedenis van dit meer dan 700 jaar oude kasteel. We nemen je mee in de verhalen van het Muiderslot. Dat staart aan de grote poort, met een wandeling langs de slotgracht. In de hoogste toren van het kasteel heb je een ádembenemend uitzicht op het water rondom het Muiderslot. In het kasteel ontdek je de bijzondere museumstukken en kijk je je ogen uit. We dineren in de ridderzaal, tussen gouden kroonluchters en bijzondere schilderijen uit de 16e eeuw. Je wordt goed verzorgd tijdens deze avond. Een amuse, vijf heerlijke gangen, een volledig drankarrangement, tafelwater en koffie of thee zijn allemaal inbegrepen. De muzikale invulling en andere verrassingen maken de avond compleet.

Waar vind ik de praktische informatie?

10 dagen voor aanvang ontvang je van ons alle praktische informatie over aanvangstijden, bereikbaarheid etcetera. Niet ontvangen? Je kun deze mail ook hier lezen.

Wat is SterkWater?

SterkWater is een reizend restaurant dat de geschiedenis en het toekomstige gebruik van de Nieuwe Hollandse Waterlinie vertelt. Kenmerkend zijn de lange eettafels met plaats voor iedereen, de intieme sfeer en het op de locatie afgestemde menu. Op allerlei locaties langs de linie slaan we kampement op. Speciaal voor pop-up restaurant SterkWater worden deze plekken geopend. We dekken de tafels en laten je deze schitterende plekken beleven. Op forten, kastelen, tussen bijzondere bouwwerken en omringd door prachtige flora en fauna, ervaar je de linie optimaal. Elke locatie vertelt een eigen verhaal, uit het verleden, heden en de toekomst. Proef de speciale gerechten die een link hebben met het verdedigingswerk en beleef de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie op een bijzondere manier. Je kent SterkWater misschien ook wel van haar zusje De Maaltuin.

Veelgestelde vragen

Zit ik met mijn gezelschap aan een eigen tafel of aan lange tafels?

Op het Muiderslot dineer je aan gezellige, lange tafels.

Kan ik reserveren voor een groep?

​Via de ticketsite kan voor maximaal 10 gasten tegelijk een ticket worden gekocht. Wil je gezellig met een grotere groep komen? Stuur dan een mailtje naar: hallo@sterkwater.nl

Waarom betaal ik vooraf?​

SterkWater is er maar paar weken op een locatie en daarmee intensief om neer te zetten. We merken dat als gasten vooraf betalen, nagenoeg iedereen ook daadwerkelijk aanschuift.

Wat is het menu?

We serveren voor iedereen hetzelfde menu. Mocht je dieetwensen of allergieën hebben dan kan je die bij het bestellen van de tickets invullen bij ‘extra informatie’. Mocht je later nog iets willen wijzigen, mail dan naar: hallo@sterkwater.nl

Kan ik vegetarisch of veganistisch eten?

Bij het maken van de reservering krijg je de mogelijkheid om ‘extra informatie’ op te geven. Als je daar aangeeft dat je graag vegetarisch wilt eten houdt de keuken daar rekening mee. Vegan is helaas niet mogelijk.

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

10 dagen voor aanvang versturen we iedereen een mail met praktische info. Daarin staat de laatste informatie. En ook wat de beste manier is om er te komen. Onze voorkeur gaat sowieso uit naar de fiets of het OV!

Ik heb de praktische informatiemail niet gekregen.

Heb je wel een bevestiging van je bestelling gehad? In dat geval sta je op de gastenlijst en kijken we uit naar je komst. Je kunt de praktische informatiemail vanaf 10 dagen voor aanvang vinden onderaan de pagina van de door jouw gekozen editie onder het kopje ‘informatie’.

Wat als het slecht weer is?

We zorgen op elke locatie voor beschutting zodat je ook bij slecht weer onbekommerd kan genieten. Als het echt stormt schuiven we de avond door naar een later moment. We informeren je hier – alleen indien de avond doorschuift – uiterlijk om 16.00 over op de dag van het diner.

Mag ik mijn hond meenemen?

Helaas kunnen wij honden niet toelaten tijdens onze edities. Dit heeft te maken met de regels van de locaties, die wij volgen. Ook willen wij graag onze gasten kunnen verzekeren van een allergie vrije avond. Hulphonden zijn uiteraard welkom. Graag horen wij dit vooraf, zodat we de juiste maatregelen kunnen treffen.

Met wie werken jullie samen?

Wij kiezen onze partners zo bewust mogelijk. Onze uitgangspunten zijn: duurzaam, sociaal, lokaal en verhaal. Een combinatie of alle vier deze uitgangspunten tref je bij onze partners. Binnenkort staan ze op onze partner-pagina met het achtergrondverhaal.

Binnenkort bij Sterkwater

SterkWater is uitverkocht!

Alle SterkWater edities voor het voorjaar zijn volledig uitverkocht. Bezoek deze zomer De Maaltuin!

De lente edities van SterkWater zijn volledig uitverkocht! Net te laat met kaartjes kopen? Ons zusje De Maaltuin is de hele zomer nog op fantastische erfgoed locaties te vinden. Reserveer nu je plekje! Wij werken ondertussen hard door aan nieuwe SterkWater edities, die je binnenkort hier kunt vinden. Houdt onze socials en nieuwsbrief in de gaten!