Abcoude

nieuwe data volgen


Het oudste fort van de Stelling van Amsterdam

Fort bij Abcoude is het oudste fort (1885) van de Stelling van Amsterdam, de verdedigingslinie van de stad Amsterdam. Helemaal gebouwd uit bakstenen, de laatste in zijn soort. Niet alleen het fort zelf is bijzonder, ook de flora en fauna rond het monument is prachtig. Zo vind je er regelmatig vleermuizen, ijsvogels en andere bijzonderheden. We dineren in het oude kruitmagazijn, naast de slaapvertrekken van de soldaten. Door de lockdown is deze editie verschoven. Binnenkort volgen nieuwe data. Zien we je dan op dit raadselachtige fort?


Bekijk data en tickets

Ontdek Fort bij Abcoude

Proef de sfeer

Delen

stuur mij een bericht bij een nieuwe editie!

Melding

We staan er klaar voor. Met spannende menu's, fantastische verhalen en popelend om jullie mee de prachtige forten op te nemen. Maar… we moeten nog even geduld hebben. We werken hard om je binnenkort weer te kunnen verrassen met nieuwe en/of oude edities. De komende tijd ontwikkelen we onze concepten verder. Om het nog gaver te maken en te zorgen dat we ook in coronatijden veilig en gezond een fantastische editie kunnen beleven.

Mocht je een ticket hebben gekocht dan heb je daarover van ons mail gehad. SterkWater sluit zich aan bij de ‘Bewaar je ticket, geniet later’-regeling die door de hele culturele sector gedragen wordt. Hierdoor blijft je ticket voor SterkWater geldig voor volgende edities van SterkWater en van ons andere concept De Maaltuin. Op welke locatie je maar wilt.